VIDEO/FOTO: Obnavlja se Dom na Studencima

Objavljeno 9.06.2011

Obnova nekadašnjeg društvenog doma i ambulante na Studencima u punom je zamahu. Do sada je na dijelu objekta u kojem je nekad bila zdravstvena ambulanta, postavljena unutrašnja i vanjska stolarija, uvedena elektro instalacija, popravljena vodoinstalacija, odrađeno je malterisanje i ostali unutrašnji sitni radovi, a krajem 5. mjeseca u toku su bili i radovi čišćenja okolice, prilaza i dovorišta doma.

Na sastanku 29.5. dogovoreno je da će u kratkom roku (do kolovoza) biti odrađeni i radovi na iskopavanju kanala i dovođenju podzemnog kabla do stubova za rasvjetu igrališta, uredit će se sanitarni čvor u objektu i položiti pločice. Predsjednik Mjesne zajednice Studenci, g. Juro Pranjić kao prioritet naveo je i postavljanje ograde oko Doma, te pokrivanje kompletnog objekta kako bi se zaustavilo daljnje propadanje.

Prema riječima Pranjića, u toku su i dogovori oko sastanka predstavnika Mjesne zajednice sa hrvatskim predstavnicima u vlasti RS. Ideja je, da se na Studencima ugoste Davor Čordaš, Ministar za izbjegla i raseljena lica RS, inače član HDZ BiH i Emil Vlajki, hrvatski član predsjedništva tog entiteta, a prisustvovati bi trebao i načelnik općine Teslić, Savo Kasapović. Na sastanku će predstavnici Mjesne zajednice iznjeti zajedničku procjenu situacije i predstaviti prioritetne ciljeve i projekte našeg mjesta.

Pranjić je prisutnima napomenuo da je u toku i javni natječaj RS za doniranje sredstava, na kojeg će poslati prijavu odnosno aplikaciju. Dodao je još da su na slične natječaje u Sarajevu već slane aplikacije ali su sve bile odbijene.

D. Mršić

Stanje objekta u fazi obnavljanja i inserte sa sastanka pogledajte u video prilogu i fotografijama:

YouTube slika preogleda

klikni na sliku za povećanje:

  • Share/Bookmark
 

Ta objava še ni komentirana.

Komentiraj

Informacije za komentatorja
Preskok v novo vrstico se pojavi samodejno. Vaš E-Mail ne bo nikoli objavljen.


RSS vir za komentarje | TrackBack URL

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !