Ministar Davor Čordaš sa župnikom don Antom Ćosićem

Objavljeno 5.01.2012

Član Predsjedništva HDZBiH i ministar za izbjeglice i raseljena lica RS Davor Čordaš i predsjednica RO HDZBiH Marija Rapo, razgovarali su danas u Banjaluci sa župnikom iz Komušine Antom Ćosićem i koordinatorom za povratak Hrvata u Teslić Marijanom Čuturom (HDZBiH), o aktualnoj povratničkoj situaciji na području teslićke općine.

Župnik Ćosić informirao je ministra Čordaša o aktivnostima koje se provode u cilju stvaranja boljih uvjeta za povratak Hrvata, dosadašnjim rezultatima i planovima koji će se provoditi u narednom periodu. Posebno je naglasio značaj izgradnje Gospinog svetišta na brdu Kondžilo i pozvao ministra da u ožujku ove godine nazoči posjeti Izraelu koju organizuje Vrhbosanska nadbiskupija, kada će u Nazaretu biti postavljen mozaik Gospe Kondžilske. Župnik je zahvalio ministru na dosadašnjoj potpori i izrazio uvjerenje da će se takva suradnja nastaviti i ubuduće.

Ministar Čordaš je naglasio da će sukladno svojim mogućnostima, pružiti svaku vrstu potpore za projekte koji su u interesu povratnika, te da će kao i do sada, pratiti realizaciju takvih projekata na terenu, kako bi se raspoloživa sredstva usmjerila u prioritetne ciljeve i postigao najbolji rezultat.

HDZ BiH BL

  • Share/Bookmark
 

Ta objava še ni komentirana.

Komentiraj

Informacije za komentatorja
Preskok v novo vrstico se pojavi samodejno. Vaš E-Mail ne bo nikoli objavljen.


RSS vir za komentarje | TrackBack URL

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !