Jubilarnih 100.000 posjetitelja

Objavljeno 17.01.2012

Jučer, 16. Siječnja naša stranicu posjetio je jubilarni stotisućiti (100.000) posjetitelj. Stranica je postavljena u prosincu 2007. godine što znači da smo jubilarnu brojku dostigli u 4 godine i nepuna dva mjeseca. Ovim putem zahvaljujemo svim posjetiteljima dobre volje i namjere, te se nadamo da će nas i u buduće pratiti, a mi ćemo vam sa novostima uljepšati virtualni boravak na Studencima odnosno Mršićima. Posebno zahvaljujem svim stalnim posjetiteljima koji tu i tamo ostave svoj komentar u knjizi gostiju (nećemo ih posebno imenovati). Zahvala i svima koji su mi pomagali i dalje pomažu pri prikupljanju novog materiala, vijesti i sl.

Stranica u 2011. godini

U protekloj godini stranica je otvorena 62.918 puta, a broj različitih posjeta narastao je na 26.675, što je za nekoliko tisuća više u odnosu na godinu ranije.

Na stranici ste u 2011. mogli pročitati, vidjeti i pratiti vijesti sa područja Studenaca, Slatine, Komušine pa i šire regije koja se tiče tih krajeva na ovaj ili onaj način. U Siječnju 2011. mogli ste pogledati “božićne” fotoreportaže a slike su nam ustupili Ereiz Franjo i Kovačević Mladen. Svježe vijesti o tijeku obnove Doma na Studencima u Veljači prenjeo nam je Goran Ćosić – Pajo. Video i foto reportažu sa škofjeloškog sijela na kojem su se prikupljala sredstva za obnovu Doma prenjeli smo u “ožujskom” izdanju dok je Travanj obilježio eksluzivni intervju Ministra za izbjeglice i raseljena lica RS, Davora Čordaša za našu stranicu. Svibnja smo objavili pozive i program jubilarnog 40. Dana Mladih Vrhbosanske nadbiskupije sa kojeg smo u početku Lipnja objavili opširnu foto i video reportažu. Već u Srpnju smo čitatelje informirali o programu nadolazećeg blagdana Velike Gospe u Komušini, dok su krajem Kolovoza objavljene opširne reportaže sa Radne akcije sela Mršići, Krčevina Kupa te svečanog otvaranja obnovljenih prostora Hrvatskog doma kulture na Studencima. Također smo objavili poziv HVIDR-e Teslić-Komušina za sudjelovanje pri izgradnji spomen obilježja poginulim braniteljima HVO Teslić-Komušina. Rujan smo obogatili sa audio snimkom (snimljen prijenos R. Posavina) sa proslave Male Gospe u Bežlji, među prvima smo objavili vijest o angažmanu Ante Petrovića na klupi Proletera, a veliku foto i video reportažu ovaj put smo pripremili na dobrotvornom koncertu održanom na Viškovu u čast izgradnje Spomen parka braniteljima HVO Teslić-Komušina. Listopada smo prisustvovali debiju Ante Petrovića u ulozi trenera na Radolinci a za čitatelje pripremili fotoreportažu. Čitateljima smo prenjeli i interesantnu vijest o premještanju stare kapele s Kondžila u neposrednu blizinu komušanske župne crkve. Studeni su obilježile reportaže sa Svih svetih, tijeka izgradnje Spomen parka i ranije spomenutog premještanja kapele, kao i navijačka atmosfera sa utakmice Hrvatska – Turska koju je organizirano pohodila skupina navijača sa područja MZ Studenci. U Prosincu smo odmarali :) .

Novo poglavlje

U pripremi je nova stranica na koju su prenešeni svi tekstovi koji se nalaze na aktualnoj. Sadržaj nove stranice bit će bogatiji nekim novim aplikacijama i dodacima poput “slike dana/tjedna”, kalendarom, facebook poveznicom, anketama, a slobodno će biti komentiranje svih članaka što će, nadamo se uključiti širu javnost u sudjelovanje na stranici. Do otvaranja stranica osvježit ćemo neke fiksne materiala poput osnovnih informacija o našoj MZ i čitavom području, povijesti, svetištu Kondžilo, video, foto galerije i slično. Kompletan meni pripremljen je na hrvatskom jeziku.

Vjerujem da razumjete potrebu po osvježavanju kako vizualnom tako i  u sadržajnom smislu, a dio novog dizajna predstavljamo vam već danas:

Prva stranica - glava

Izgled unešenih vijesti i ostalih sadržaja

Izbornik dodataka: facebook poveznica, kalendar, fotografija dana itd.

Sretno u 2012. i dobro nas našli.

(d.m.)

  • Share/Bookmark
 

Ta objava še ni komentirana.

Komentiraj

Informacije za komentatorja
Preskok v novo vrstico se pojavi samodejno. Vaš E-Mail ne bo nikoli objavljen.


RSS vir za komentarje | TrackBack URL

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !